SESSIES

Ik ondersteun jou in het bekrachtigen van je eigen helende vermogen

Als je bij mij komt met een probleem; fysiek, emotioneel, dan wel spiritueel. Ga ik altijd op zoek naar het onderliggende probleem en kijk ik vervolgens hoe dat probleem doortrilt in je energieën. Ik onderzoek de gehele spiraal van ‘Lichaam’, ‘Ziel’ en ‘Geest’, zodat duidelijk wordt waar de knopen liggen en hoe ik me daartussen kan bewegen om heelheid te creëren in jouw gehele ZIJN. Daarvoor gebruik ik healingcodes & energetische geneeskunde. Je gaat altijd naar huis met oefeningen om het ingebouwde helende vermogen van jouw lichaam te activeren, zodat we uiteindelijk weer optimale balans en harmonie in jouw gehele ZIJN kunnen bewerkstelligen.

HOE IK WERK

Ik werk vanuit een diepe stilte meestal met mijn ogen dicht. Daardoor zijn al mijn zintuigen aangescherpt en kan ik vanuit een andere laag horen, zien en voelen. Je kunt het een diep intuïtief schouwen noemen.

Hoe gaan we je zelfhelend vermogen activeren?

Ook al kom je bij mij met een fysiek danwel emotioneel probleem, ik ga altijd eerst op zoek naar het onderliggende probleem en kijk ik vervolgens hoe dat probleem doortrilt in je energieën. In een eerste sessie start ik daarom altijd met een Healing Code sessie, daarmee test ik jouw systeem en krijg ik inzicht krijgen welk emotioneel, spiritueel thema jou blokkeert en doortrilt in jouw hele systeem. Na deze sessie, bekijken we samen aan welke vervolg behandelingen behoefte is.

Healing Code
Sessie

The Art Of Praying

Ieder probleem is altijd terug te leiden tot ‘angst’, ofwel een gebrek aan ‘liefde’. Als Healing Codes/ Trilogy Practitioner (Alex Loyd) heb ik geleerd om te testen via een speciale methode waar jouw angst vandaan komt en in welke relaties deze angst getriggerd wordt. Een negatief geladen beeld zal continue doortrillen als een negatieve frequentie in jouw energiesysteem en op den duur voor ongemak en ziekte zorgen. Met de Healing Codes, sporen we negatieve beelden op en sturen we helende energie naar de lading in deze beelden. Het resultaat is dat je leven steeds lichter wordt en je met steeds meer liefde naar je verleden kunt kijken.

Als je een ‘Healing Code sessie’ bij mij hebt geboekt, werk ik via Skype/ Zoom. We reizen dan door het lichaam, zodat ik kan voelen waar in jouw lichaam blokkades zijn, welke emoties en overtuigingen hieraan ten grondslag en liggen en hoe die doortrillen in jouw lichaam en de energieen die jouw lichaam aansturen, ondersteunen en voeden. Vervolgens geef ik je een Code en oefeningen mee om lichaam, ziel en geest te helen.

Energetische Geneeskunde Behandeling

The Art Of Living

De Energetische Geneeskunde noem ik de kunst van leven. Energieen kunnen ieder moment verstoord raken. We leven immers in een tijd met heel veel stressoren in en om ons heen. Als je je er bewust van gaat worden hoe zich dat uit in jouw (wel)zijn, zul je het corrigeren van je energieen gaan integreren als een natuurlijk onderdeel van je dagelijkse ritme, net zoals we eten, drinken en slapen.

Als je voor een behandeling op de tafel komt (Energetische Geneeskunde-behadeling), meet ik eerst je algehele energie-organisatie door. Vervolgens test ik, verschillende energiesystemen om helder te krijgen in welke energiesystemen er stoornissen zijn ontstaan. Door middel van verschillende technieken en protocollen, probeer ik die stoornissen weer op te heffen en onderzoek ik mogelijke welke spirituele/ emotionele blokkade ten grondslag ligt aan deze stoornis.

referenties

Els is ‘echt’ en heel eerlijk. Dit zijn kwaliteiten die je niet kunt simuleren en die ‘echtheid’ resoneert heel sterk in mij. Met haar aangeboren intuïtie ‘tapt’ ze moeiteloos in op wat zich aandient in het moment en begint vandaar uit te werken. Door Els haar integriteit en door het werken met de Codes, heb ik een diep begrip gekregen van wie ik werkelijk ben, of kan zijn. Het leven lijkt een stuk minder overweldigend. Ik kan het alleen maar aanbevelen om met Els te werken: ik ben heel dankbaar.
A.T. Nederland
Els kan heel goed luisteren en heeft een heel groot intuïtief vermogen. Ze kan altijd haarfijn aanvoelen en benoemen wat er bij mij speelt en heeft daardoor ook de gave om precies de juiste vragen te stellen. Ik voel me veilig in de sessies, vooral ook omdat alles er mag zijn – ook als ik het niet weet. In het algemeen voel ik me door de Healing Codes, veel minder gespannen, heb ik veel meer
inzicht in mezelf en mijn issues gekregen en slaap ik sinds tijden weer veel beter.
A.K. Nederland
Door de Healing Codes ben ik emotioneel een stuk rustiger geworden en ondervind ik veel meer vreugde in de dingen die ik als daarvoor – ik voel me meer verbonden met het leven zelf. Ook voel ik veel minder angst, kan ik helderder denken en overzie ik beter waarom ik zo vast zat in mijn leven. Els heeft me op bijzondere wijze bij de hand genomen en me een richting op gebracht, waar ik zelf – op eigen kracht – nooit zou zijn uitgekomen. Els weet hoe de dingen te verwoorden en hoe bij de kern van de issue te komen.
L.B. Nederland

Jouw rol in jezelf HEEL maken;

changing patterns requires repetition

Heel-wording is een actief proces dat meestal stapsgewijs verloopt en vraagt om jouw commitment. Net zoals een kind niet in 1 dag leert lopen, hebben energieën ook de tijd nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren. Voor je eigen heel-wordings proces is het dus van belang dat je actief aan de slag gaat met de oefeningen en technieken die ik geef n.a.v. een sessie. Uiteindelijk is het allemaal terug te leiden tot die ene keuze: wil je werkelijk genezen of niet?

Oefeningen

Onderstaande video’s tonen oefeningen waarmee je je eigen healingcodes kunt activeren en je systeem kunt genezen.