REVIEWS

5/5

Warmte, rust, vertrouwen, durven, loslaten, nieuwe wereld maar toch vertrouwd, heftig, groei, sterker worden door klein te durven zijn, stappen zetten, wijzer, liefde, kracht.

L.HvL., Nederland

5/5

De behandeling van Els werkt diep door waardoor er een ongekende rust en ontspanning ontstaat, terugkeert. Het lichaam komt weer terug in zijn oorspronkelijke staat van zijn en de energie begint weer te stromen waar zij voorheen niet was. Els begeleid de sessies met veel liefde en compassie voor wat zich tijdens het behandelen aandient. Ze legt helder uit wat ze gaat doen en wat er tijdens de sessie gebeurt. Echt een aanrader!

S.G., Nederland

5/5

Door de Healing Codes ben ik emotioneel een stuk rustiger geworden en ondervind ik veel meer vreugde in de dingen die ik als daarvoor – ik voel me meer verbonden met het leven zelf. Ook voel ik veel minder angst, kan ik helderder denken en overzie ik beter waarom ik zo vast zat in mijn leven. Els heeft me op bijzondere wijze bij de hand genomen en me een richting op gebracht, waar ik zelf – op eigen kracht – nooit zou zijn uitgekomen. Els weet hoe de dingen te verwoorden en hoe bij de kern van de issue te komen.


L.B., Nederland

5/5

Els kan heel goed luisteren en heeft een heel groot intuïtief vermogen. Ze kan altijd haarfijn aanvoelen en benoemen wat er bij mij speelt en heeft daardoor ook de gave om precies de juiste vragen te stellen. Ik voel me veilig in de sessies, vooral ook omdat alles er mag zijn – ook als ik het niet weet. In het algemeen voel ik me door de Healing Codes, veel minder gespannen, heb ik veel meer
inzicht in mezelf en mijn issues gekregen en slaap ik sinds tijden weer veel beter.

A.K., Nederland

5/5

Els is ‘echt’ en heel eerlijk. Dit zijn kwaliteiten die je niet kunt simuleren en die ‘echtheid’ resoneert heel sterk in mij. Met haar aangeboren intuïtie ‘tapt’ ze moeiteloos in op wat zich aandient in het moment en begint vandaar uit te werken. Door Els haar integriteit en door het werken met de Codes, heb ik een diep begrip gekregen van wie ik werkelijk ben, of kan zijn. Het leven lijkt een stuk minder overweldigend. Ik kan het alleen maar aanbevelen om met Els te werken: ik ben heel dankbaar.

A.T., Nederland

5/5

Het is moeilijk te omschrijven hoe diep het krachtige en transformerende effect van Els haar wijsheid en vriendelijkheid is geweest op mijn leven. Door haar en de Healing Codes ben ik een aantal diep ingebedde blokkades in mijn leven onder ogen gekomen. Door het opruimen van deze blokkades is zoveel kracht vrijgekomen en dat helpt me om in mijn eigen kracht te gaan staan. Els beoefent veel geduld en empathie in haar sessies. Ik heb het werken met haar werkelijk als heel transformerend en bekrachtigend gevonden. Ik ben Els en de Healing Codes heel dankbaar, evenals Els haar zachte doch krachtige vrouwelijke wijsheid die mij hebben geholpen mezelf te helen.

M.P., Ierland

5/5

Ik ben nog maar net begonnen met Healing Code-sessies bij Els, maar ik kan nu al voelen hoe dankbaar ik ben voor de diepe heling die ik mag ontvangen tijdens en na afloop van iedere sessie. Ik kijk naar elke sessie uit. Na de sessie voel ik altijd een diepe vrede en de motivatie om het leven volledig te genieten. Els heeft een hele unieke wijze van zichzelf verbinden met mijn emoties en het lukt haar op een bepaalde manier altijd weer om mij in contact te brengen met herinneringen die ik anders nooit zou hebben ‘gevonden’, maar waarvan ik nu weet dat ze een heel belangrijk element zijn op mijn helende reis. Els heeft een gevoelig, open hart en sterk instinct die me op een hele mooie wijze begeleiden in de sessies. Ik kan Els niet genoeg bedanken. Ik verheug me op alle heling die nog in het verschiet ligt!

O.J., Oostenrijk

5/5

Minder stress, meer energie is al prettig. Daardoor scherper, efficiënter, geduldiger en blijer.

B.B., Nederland

5/5

De rust en de warmte die Els uitstraalt én geeft , is voor mij als een zachte
Deken die mij rust én zeker healing geeft. Ondanks mijn ziekte heb ik geen moment van angst gekend sinds ik de Healing Codes toepas en haar Energetische Geneeskundige behandelingen heb ontvangen. 
Els is voor mij een engeltje…

E.H., Nederland

5/5

Els heeft me op een zachte liefdevolle manier weer attent gemaakt op het belang van mijn lichaam. Nu ik dagelijks haar oefeningen doe ,voel ik me vitaler en meer verankerd in wie ik  in mijn heelheid ben. Vanuit mijn eigen fysieke omarming in liefde geniet ik van de overvloed die nu vanzelf naar me toekomt.

MJ.S., Nederland

5/5

Door de De Healing Codes heb ik veel inzicht verkregen in de negatieve patronen die al generaties lang rondspelen. De Healing Codes hebben me gesterkt in het gevoel dat ik diep ingebedde patronen zelf kan helen en genezen. Door het werken met Els en de Healing Codes heb ik innerlijke rust, vrede en harmonie verkregen en voel ik veel meer zelfliefde. Ik ben Els heel dankbaar voor haar begeleiding hierin.

HvD, Nederland

5/5

Ik vind Els heel zuiver, open, eerlijk en invoelend. Ik voel me welkom, warm en veilig bij jou. Je behandeling is krachtig, verhelderend, ontspannend en wonderbaarlijk. Els neemt de tijd voor wat er nodig is en ik krijg een nieuwe impuls om weer verder te gaan.

S.C., Nederland

5/5

Els tovert een glimlach op je gezicht. Met haar groot invoelend vermogen en immens groot hart kan ze je ziel aan raken en laat ze je (opnieuw) verbinden met je eigen stralende ruimte. Els kan heel helder werken en komt snel to the point. De Custom Healing codes zijn zeer effectief en gemakkelijk toepasbaar in de drukte van alledag.

S.S., Nederland

5/5

Ik heb eigenlijk alle sessies als heel bijzonder ervaren. Het was net alsof ik alleen al door een afspraak met Els te hebben…de transformatie al in gang werd gezet. Ik kwam telkens zo dicht bij mijn essentie en dat is fijn om te voelen. Els heeft het heel fijngevoelig begeleid – daar is zij echt goed in! Zo voelde het ook altijd ‘gedragen’ waardoor ik het vertrouwen voelde om me helemaal open te stellen. Het gaat dan ook echt diep!

L.L., Nederland