HEALING CODE

The Art Of Praying

De Healing Codes is een unieke vorm van zelf-genezing die negatieve frequenties op niet-belastende wijze consequent transformeert.

De Healing Codes I + II gaan over zelf-genezing! De kracht van deze vrij-toegankelijke en moeiteloze energie ligt letterlijk binnen je eigen handbereik. Je hebt niemand nodig om jezelf te genezen. Je past de methode toe door met de bio-elektrische energie van je handen (vingertoppen), je hart en je intentie 7 genezingscentra van het lichaam te activeren om het onderliggende beeld dat stress veroorzaakt te genezen.

De Healing Codes I + II activeren de zeven helende centra in het lichaam die functioneren als een verborgen zekeringkast: wanneer de juiste schakelaars worden teruggedraaid kan het neuro-immuunsysteem weer zijn taak opnemen en zo verstoringen in het lichaam genezen. Door een combinatie van therapeutische technieken, oefeningen met de handen en door “energiecentra” in je lichaam te gebruiken, kun je negatieve beelden (niet-geheelde cellulaire herinneringen) herprogrammeren en je lichaam de kracht teruggeven om zichzelf te genezen.

Met de energie in deze zeven genezingscentra gaan we werken:

  • Neusbrug – hypofyse, pijnappelklier
  • Slapen – hypothalamus
  • Kaken – amygdala (amandelkern), hippocampus, centrale zenuwstelsel
  • Adamsappel– ruggengraat, centrale zenuwstelsel, schildklier
  • Hersenstam en Nervus vagus
  • De prefrontale cortex
  • Het maagdarmstelsel

Hoe werkt een Healing Code sessie?

De gemiddelde Healing Code neemt ongeveer 6 minuten in beslag. We praten dus niet over iets dat moeilijk en gecompliceerd is.

Als je een ‘Healing Code sessie’ bij mij hebt geboekt, werk ik via Skype/ Zoom. We reizen dan door het lichaam, zodat ik kan voelen waar in jouw lichaam blokkades zijn, welke emoties en overtuigingen hieraan ten grondslag en liggen en hoe die doortrillen in jouw lichaam en de energieen die jouw lichaam aansturen, ondersteunen en voeden. Vervolgens geef ik je een Code en oefeningen mee om lichaam, ziel en geest te helen.

Wat is een healing code en hoe werkt het?
Bekijk de video:
Hoe doe je een Healing code?
Bekijk de video:

“ Would you believe me if I said you weren’t really in control of your life, but rather that your memories control you?Memories are the primary factor in determining our thoughts, actions, emotions, and even beliefs; and our beliefs shape our experience in the world, including our health, relationships and success. In a very real sense, we are our memories. The problem is that most of us accept our memories as fact, based on experiences outside of our control. But what if you could actually travel back in time and change your memories – ultimately, changing your beliefs, your health, your relationships and just about everything about your life?” - Alex Loyd

Healing Code II

Waar de originele Healing Codes meer gericht zijn op fysieke problemen en de fysieke genezingscentra, gaan de Healing Codes II nog dieper in op de gedachten, gevoelens, ongezonde overtuigingen en negatieve herinneringen die jouw perspectief op het leven ‘kleuren’ en negatief beïnvloeden. Daarbij nemen we bijna ieder aspect van je leven onder de loep zoals: je werk, je relaties en je gezondheid. De codes waarmee we werken helpen om de onderliggende problemen die jouw leven blokkeren aan te pakken en te genezen. Dat doen we met een combinatie van psychologie, energetische geneeskunde en spirituele principes. Of het nu de relatie met je ouders betreft of je gevoel van eigenwaarde, we graven diep in de ongezonde overtuigingen en negatieve herinneringen die ten grondslag liggen aan jouw kijk op het leven – of je je daar nu bewust van bent of niet.

De Relationship Issue Finder is een speciaal gecreeerde diagnostische test waaraan Alex Loyd 16 jaar werkte. De resultaten van deze test geven inzicht in de problemen die je hebt met name in betrekking tot een specifieke relatie. Als Healing Code II Practitioner kan ik de uitslag van deze test bovendien nog in een model ‘gieten’ dat laat zien hoe jouw scores zich verhouden tot de volgende aspecten: pijn, reactie op pijn, programmering, levenshouding, gedrag, oordeel, bereidheid, communicatie, communion, ‘stuck score’. Ik heb dan een grondig beeld verkregen van hoe jouw issue zich uitspeelt in je leven op allerlei manieren. Doe hier alvast de test >

Trilogy

In Trilogy combineert Alex Loyd technieken uit de Energetische Psychologie met de Energetische Geneeskunde om ieder probleem bij de wortel aan te pakken en in z’n kern te helen, waarbij Lichaam, Ziel en Geest allen worden aangeraakt met de kracht van ons eigen helend vermogen. Klik hier om zijn gratis training in Trilogy te ontvangen >

Certificering

Ik heb de opleiding Healing Codes I + II & Trilogy van Alex Loyd gevolgd en ben gecertificeerd HC practitioner.

Jouw rol in jezelf HEEL maken;

changing patterns requires repetition

Heel-wording is een actief proces dat meestal stapsgewijs verloopt en vraagt om jouw commitment. Net zoals een kind niet in 1 dag leert lopen, hebben energieën ook de tijd nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren. Voor je eigen heel-wordings proces is het dus van belang dat je actief aan de slag gaat met de oefeningen en technieken die ik geef n.a.v. een sessie. Uiteindelijk is het allemaal terug te leiden tot die ene keuze: wil je werkelijk genezen of niet?

5/5

Warmte, rust, vertrouwen, durven, loslaten, nieuwe wereld maar toch vertrouwd, heftig, groei, sterker worden door klein te durven zijn, stappen zetten, wijzer, liefde, kracht.

L.HvL., Nederland

5/5

De behandeling van Els werkt diep door waardoor er een ongekende rust en ontspanning ontstaat, terugkeert. Het lichaam komt weer terug in zijn oorspronkelijke staat van zijn en de energie begint weer te stromen waar zij voorheen niet was. Els begeleid de sessies met veel liefde en compassie voor wat zich tijdens het behandelen aandient. Ze legt helder uit wat ze gaat doen en wat er tijdens de sessie gebeurt. Echt een aanrader!

S.G., Nederland

5/5

Minder stress, meer energie is al prettig. Daardoor scherper, efficiënter, geduldiger en blijer.

B.B., Nederland

5/5

Els heeft me op een zachte liefdevolle manier weer attent gemaakt op het belang van mijn lichaam. Nu ik dagelijks haar oefeningen doe ,voel ik me vitaler en meer verankerd in wie ik  in mijn heelheid ben. Vanuit mijn eigen fysieke omarming in liefde geniet ik van de overvloed die nu vanzelf naar me toekomt.

MJ.S., Nederland

5/5

De rust en de warmte die Els uitstraalt én geeft , is voor mij als een zachte
Deken die mij rust én zeker healing geeft. Ondanks mijn ziekte heb ik geen moment van angst gekend sinds ik de Healing Codes toepas en haar Energetische Geneeskundige behandelingen heb ontvangen. 
Els is voor mij een engeltje…

E.H., Nederland

5/5

Ik vind Els heel zuiver, open, eerlijk en invoelend. Ik voel me welkom, warm en veilig bij jou. Je behandeling is krachtig, verhelderend, ontspannend en wonderbaarlijk. Els neemt de tijd voor wat er nodig is en ik krijg een nieuwe impuls om weer verder te gaan.

S.C., Nederland