ENERGETISCHE GENEESKUNDE

“"Energy is your body's magic! It is your life force. You keep it healthy and it keeps you healthy. If you are sick or sad, shifting your energies feels good. When you care for these invisible energies, it makes your heart sing and your cells happy!" - Donna Eden

De Energetische Geneeskunde noem ik de kunst van leven. Energieën kunnen ieder moment verstoord raken. We leven immers in een tijd met heel veel stressoren in en om ons heen. Als je je er bewust van gaat worden hoe zich dat uit in jouw (wel)zijn, zul je het corrigeren van je energieën gaan integreren als een natuurlijk onderdeel van je dagelijkse ritme, net zoals we eten, drinken en slapen.

Hoe ga ik te werk?

Als je voor een behandeling op de tafel komt (Energetische Geneeskunde-behandeling), meet ik eerst je algehele energie-organisatie door. Vervolgens test ik, verschillende energiesystemen om helder te krijgen in welke energiesystemen er stoornissen zijn ontstaan.

Door middel van verschillende technieken en protocollen, probeer ik die stoornissen weer op te heffen en onderzoek ik welke mogelijke spirituele/ emotionele blokkade ten grondslag ligt aan deze stoornis.

Ik ervaar een sessie als ‘opereren’ of ‘beeldhouwen’, waarbij ik stukje bij beetje – afhankelijk van het probleem – verschillende energie-systemen ‘aanraak’ om ruimte te maken, blokkades op te heffen, verbindingen te leggen en harmonie te creëren, zodat ik steeds gemakkelijker de werkelijke ‘knoop’ kan ontrafelen en herstellen.

Energie = Het Leven!

Albert Einstein zei het al: E = Mc2. Dit komt neer op een eenvoudig concept: energie is alles wat er is! Energie bezielt elke cel en elk orgaan in je lichaam, met andere woorden: energie = het leven! Energetische Geneeskunde is de geneeskunde van de energieën die het lichaam aansturen, ondersteunen en voeden. Als jij komt met een klacht, dan diagnosticeer ik niet de ziekte of het symptoom zelf, maar ik maak een diagnose van de energieën. Als je fysiek gezond wilt blijven, moet je er eerst voor zorgen dat je energieën gezond zijn, d.w.z., dat ze vrij kunnen stromen en onderling met elkaar kunnen communiceren voor een goede balans en samenwerking.

EEM-CP Gecertificeerd

Energetische Geneeskunde is een volwaardige geneeskundige opleiding van de Eden Energy Medicine Institute. Momenteel ben ik EEM-CP gecertificeerd en mag ik energetisch geneeskundige behandelingen geven. Daarnaast studeer ik nog door voor de Clinical & Advanced certificeringen.

Jouw rol in jezelf HEEL maken;

changing patterns requires repetition

Heel-wording is een actief proces dat meestal stapsgewijs verloopt en vraagt om jouw commitment. Net zoals een kind niet in 1 dag leert lopen, hebben energieën ook de tijd nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren. Voor je eigen heel-wordings proces is het dus van belang dat je actief aan de slag gaat met de oefeningen en technieken die ik geef n.a.v. een sessie. Uiteindelijk is het allemaal terug te leiden tot die ene keuze: wil je werkelijk genezen of niet?

DAGELIJKSE ENERGIE ROUTINE

Met de Dagelijkse Energie Routine ontwikkel & bekrachtig je nieuwe gezondheidspatronen in je energie systeem. Je bouwt hiermee aan een stevige fundering voor je gezondheid waarmee je je ook steeds beter in je vel gaat voelen. De Dagelijkse Energie Routine bestaat uit tien oefeningen die ik in losse video’s aan je uitleg. Daar kun je al direct mee van start. Wil je graag weten waar in je energiesysteem disbalans is en dus meer aandacht nodig is? Maak dan een afspraak voor een sessie en doormeting.

5/5

Warmte, rust, vertrouwen, durven, loslaten, nieuwe wereld maar toch vertrouwd, heftig, groei, sterker worden door klein te durven zijn, stappen zetten, wijzer, liefde, kracht.

L.HvL., Nederland

5/5

De behandeling van Els werkt diep door waardoor er een ongekende rust en ontspanning ontstaat, terugkeert. Het lichaam komt weer terug in zijn oorspronkelijke staat van zijn en de energie begint weer te stromen waar zij voorheen niet was. Els begeleid de sessies met veel liefde en compassie voor wat zich tijdens het behandelen aandient. Ze legt helder uit wat ze gaat doen en wat er tijdens de sessie gebeurt. Echt een aanrader!

S.G., Nederland

5/5

Minder stress, meer energie is al prettig. Daardoor scherper, efficiënter, geduldiger en blijer.

B.B., Nederland

5/5

Els heeft me op een zachte liefdevolle manier weer attent gemaakt op het belang van mijn lichaam. Nu ik dagelijks haar oefeningen doe ,voel ik me vitaler en meer verankerd in wie ik  in mijn heelheid ben. Vanuit mijn eigen fysieke omarming in liefde geniet ik van de overvloed die nu vanzelf naar me toekomt.

MJ.S., Nederland

5/5

De rust en de warmte die Els uitstraalt én geeft , is voor mij als een zachte
Deken die mij rust én zeker healing geeft. Ondanks mijn ziekte heb ik geen moment van angst gekend sinds ik de Healing Codes toepas en haar Energetische Geneeskundige behandelingen heb ontvangen. 
Els is voor mij een engeltje…

E.H., Nederland

5/5

Ik vind Els heel zuiver, open, eerlijk en invoelend. Ik voel me welkom, warm en veilig bij jou. Je behandeling is krachtig, verhelderend, ontspannend en wonderbaarlijk. Els neemt de tijd voor wat er nodig is en ik krijg een nieuwe impuls om weer verder te gaan.

S.C., Nederland