Een Healing Code voor Acne

Hetgeen ik absoluut nooit wilde, overkwam mij natuurlijk wel, namelijk het krijgen van acne. Afschuwelijk vond ik het – van alles en nog wat geprobeerd, maar niets hielp. De anticonceptiepil bracht zeker rust, alleen wilde ik helemaal niet al deze kunstmatige hormonen dagelijks in mijn lijf pompen. Een zekere mate van acceptatie heeft ook geholpen, want acne staat vaak voor een diepe afwijzing van het Zelf en daar kon ik absoluut over meepraten, totdat ik op een gegeven moment milder naar mezelf begon te kijken. Boem, het resultaat was direct een rustigere huid. Toch had ik nooit zo’n heerlijke, perzikgave huid. Altijd wel was er ergens een onzuiverheid. Nadat ik langere tijd bezig was met het beoefenen van de Healing Codes merkte ik opeens dat mijn huid heel harmonieuzer was geworden. Voor mij was dat echt een groot cadeau, eindelijk verlost van al dat gestoei met mijn huid.

Als je je afvraagt waarom de Healing Codes daarbij het verschil hebben gemaakt, dan is mijn antwoord als volgt: als je een Code doet, geef je je cellen als het ware een douche met schone, zuivere energie en alle oude energie die in tegenspraak is met de waarheid van wie je werkelijk bent, wordt opgeschoond, losgelaten.

Tja, de helende werking van energie is magisch. Je moet alleen weten op welke knoppen je moet drukken om energieën op de juiste wijze aan te sporen.

Wil je meer weten over de Healing Codes, kijk dan naar mijn site en het filmpje waarin ik uitleg geef over hoe je de Healing Codes kunt gebruiken en hoe je een Code doet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest