De Kracht van ‘Acht’

Eenvoudig weg 8-figuren boven een plek van het lichaam te draaien dat pijnlijk is of ongemak ervaart, is een van de krachtigste methoden die ik ken om energieën te corrigeren en daarmee ook het fysieke lichaam te ondersteunen. Zo heb ik al vele malen bij acute nood deze techniek in gezet met direct resultaat.

Mijn dochter maakte eens een hele lelijke smak op haar hoofd. Normaliter zou dit hebben geleid tot een fikse bult. Na 10 minuten 8-figuren te hebben gedraaid – wat ik later nog een keer herhaalde – was de volgende dag vrijwel niets meer te zien van de wond; alleen nog maar een klein blauw plekje. Zelf startte ik een keer een vakantierit met knallende hoofdpijn. Ik wist dat ik stevige voorhoofdholte-ontsteking dreigde te krijgen. Op een rit van 8 uur heb ik met regelmaat 8-figuren over mijn voorhoofd gedraaid. Bij aankomst was de druk geklaard en mijn hoofd weer helemaal vrij. Ook zat ik onlangs nog bij de dokter voor een schimmelinfectie die niet over leek te gaan. Kweek gemaakt – niks gevonden. Het medicijn dat ik voorgeschreven kreeg, hielp weliswaar, maar niet veel later kwam hetzelfde ongemak weer in alle hevigheid terug. Wat nu dacht ik? Ik zag mezelf al met een doorverwijzing naar het ziekenhuis gaan (een plek die ik ten alle tijden probeer te vermijden). Toen ik echt even in paniek raakte, kwam daar opeens weer de totale nuchterheid: waarom niet gewoon 8-figuren draaien boven de plek van ongemak. En JA, binnen no time was een probleem waar ik al weken mee rondliep verdwenen.

Ik weet dat het moeilijk is dit te geloven. En toch, ik ken legio verhalen van wonderlijke genezingen, ook van mijn leraressen die al heel wat problemen hebben moeten tackelen in hun praktijk. Zo heeft Donna Eden urenlang grote 8-figuren gedraaid op het moment dat haar man werd geopereerd aan kanker. Ze deed dat in de ruimte naast de zaal waarin hij werd geopereerd. De dokters waren met stomheid geslagen: nooit eerder hadden ze meegemaakt dat iemand zo snel herstelde en genas. Dit verhaal wil ik wel met een kleine aantekening afsluiten: energie werkt vele malen sneller wanneer je intentie gebruikt. Stuur de gedachte van heling en laat een kleur die je fijn vindt uit je handen stromen. Daarmee bekrachtig je het helingsproces optimaal. LOVE IT, DO IT!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest